Проф. Иво Христов събира в Пловдив учредителите на гражданска инициатива

Народният представител от коалиция "БСП за България" проф. Иво Христов събира този петък в Пловдив учредителите на гражданската инициатива с мото "Кога, ако не СЕГА? Кой, ако не НИЕ", която стартира на 19 март 2017 г. в зала "Съединение" на Регионален исторически музей в града под тепетата. Тогава проф. Иво Христов каза, че инициативата няма да остане само предизборно мероприятие.

"Като човек, който изпитва респект към думите и уважава тяхната енергия, днес заставам зад смисъла на казаното от мен! Няма сила, която може да ме отклони от заявеното намерение да казвам истината - сега и от трибуната на 44-ото Народно събрание. Политиката е наша обща работа - на мен като депутат и на вас като част от гражданската инициатива", декларира проф. Иво Христов пред учредителите на "Кога, ако не СЕГА? Кой, ако не НИЕ". Срещата ще започне в 17 часа в зала "Сезони" на Голямата къща, както в Пловдив наричат централата на БСП.

Очаква се за събитието да пристигнат част от тези, които на 19 март поставиха начало на гражданската инициатива. Тогава специално в града под тепетата пристигнаха Елена Йончева, проф. Людмил Георгиев, академик Константин Косев, академик Васил Гюзелев, журналистите Велислава Дърева и Румен Петков, издателят Иван Гранитски и доц. д-р Георги Паскалев, председател на пловдивския инициативен комитет в подкрепа на Румен Радев за президент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България