Проф. Любомир Стойков за тоалетите на „Оскарите”: Нямаше натрапчиво присъствие на плът

„Като цяло съм критично настроен към това, което се случи на Червения килим, но има няколко добри примера. Чарлиз Стерон е също от тези изключения – много стилна и елегантна. „Диор” са се погрижили за това нещо. Най-ефектната част от тоалета й е голият гръб. Затвореното деколте е една от тенденциите на червения килим. Нямаше натрапчиво присъствие на плът и каза стоп на крайната еротичност. Червеният килим изпрати антисексуални послания и каза "Стоп!" на крайната еротичност”, това заяви модният експерт проф. Любомир Стойков пред БТВ.

Не трябва да се изненадваме от тоалета на актьора Били Портър, избран за церемонията на „Оскарите”, защото тенденцията "унисекс" е от доста години, каза още Стойков.

„Това е брутален унисекс. Тази комбинация между рокля и смокинг показва както въображение, така и кодираното послание за разкрепостеност и апел за уважение към различните”, допълни Стойков.

Модният експерт заяви, че и у нас има подобни примери за облекло. „Появата на Азис в „Шоуто на Слави” преди много години, когато той беше облечен в подобен тоалет, различността трябва да бъде уважавана и толерирана”, каза Стойков.

Другият тоалет, който събра погледите на червения килим беше този на Лейди Гага. „Не само, че взе „Оскар”, но и се появи в един ултимативен тоалет. Това е студиото на Александър Маккуин. Много елегантна и изчистена линия. Хареса ми диамантената огърлица, която струва 30 млн. долара, за която се твърди, че е носена от Одри Хепбърн", каза Стойков.

Експертът отбеляза още, че носенето на ръкавици над лактите е стил, наложен от Джаки Кенеди преди повече от 50 години. Стойков допълни, че няма забележки към облеклото на екранния партньор на певицата – Брадли Купър.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл