ПСЖ избира партньор на Неймар между Мбапе и Коутиньо

ПСЖ избира между Килиън Мбапе и Филипе Коутиньо за партньор на Неймар. Според вестник "Льо Паризиен" от "Парк де Пренс" ще направят още една гръмка сделка преди затварянето на трансферния прозорец на 31 август. Двете големи цели са именно Мбапе и Коутиньо.

Младият французин не иска да остава в "Монако", но друг е въпросът дали клубът му ще желае да го пусне в прекия си конкурент за титлата. 18-годишният нападател, вкарал 24 гола миналия сезон, е свързван с преминаване в "Реал" или "Манчестър Сити".

Коутиньо пък е трансферна цел номер 1 в "Барселона". От "Ливърпул" и "Монако" обаче се дърпат и заявяват в един глас: „Не продаваме!“

Според "Льо Паризиен" от Княжеството ще пуснат своя играч при оферта от 178 млн. евро. Коутиньо пък би струвал около 110 млн. Привличането на халфа от "Анфийлд" е силно желано от Неймар. Новият играч на ПСЖ иска повече сънародници в състава на тима от френската столица. Това е било едно от условията при трансфера му на "Парк де Пренс". Другото вече е изпълнено - привличането на Даниел Алвеш.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини