Психолози ще работят със сина на убитата Ивета

Убитата Ивета и Теньо Снимка: Архив

Екип психолози започва работа с малкия Наско - детето на зверски убитата Ивета /19 г./ в Айтос. В събота вечерта, приятелят и Теньо Енчев, с когото живеели на семейни начала, и то пред очите на детето им. Наско е на 2 годинки и 8 месеца.

Вчера той е бил посетен от Пенка Добрева – директор на дирекция „Социално подпомагане“ в Айтос. По думите и, Наско бил добре, играел и рисувал."Проучваме роднините, за да изберем кой може да гледа детето", каза Добрева. Психолозите, които ще работят с детето, се очакват днес. Къде е настанено момченцето се пази в тайна.

Както Труд вече писа, Теньо, който уби половинката си бил родом от Айтос. Родителите му обаче отдавна се развели и той заживял при майка си, в София. Там се запознал с Ивета и после дошли в Айтос.

Все още не са готови експертизите, които ще установят дали е бил дрогиран, когато с юмруци буквално смазал главата на Ивета. Кметът на близкото до Айтос село Лясково- Енчо Бакалов, където живее баба му Димитринка, преди време е станал свидетел как Теньо гонел Ивета по улицата на селото, където дошли на гости. Теньо, който е лежал в затвора 6 години за кражби, бил с камък в ръка, а младата жена се чудела как да се спаси от гнева му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право