Първа победа за Георги Дерменджиев

Във време на глобални промени в клуба „Левски“ спечели победа с 2:0 над „Витоша“ (Бистрица) на националния стадион. След разочароващото 1:1 на старта на пролетта у дома срещу „Локо“ (Пд) новият треньор Георги Дерменджиев направи рокада и остави Валери Божинов на пейката. А завърналият се сред титулярите на „сините“ голмайстор от есента Станислав Костов се разписа за 2:0 и се отплати за първата победа на Дерменджиев начело на „Левски“. Преди това Паулиньо откри резултата. „Витоша“ имаше доста хубави атаки, но липсваше класа за гол срещу Николай Михайлов. Божинов влезе резерва и в последната минута се контузи.

„Левски“ ще влезе в неделното дерби срещу ЦСКА с 3 точки дефицит спрямо „червените“. В преките двубои досега „сините“ водят заради 1:0 през пролетта.

„Васил Божков вече е платил 3 милиона лева за дългове на „Левски“, съобщи изпълнителният директор Павел Колев пред Би Ти Ви. Одитът на клуба е показал малко над 32 милиона лева задължения, натрупани заради „некомпетентно управление“. Официално Божков още не е влязъл като собственик на „Левски“. Това трябва да се случи на 6 март на общо събрание, когато Спас Русев да му прехвърли акциите.

Колев твърди, че би приветствал връщане на Наско Сираков в клуба. И най-подходящата позиция за легендата била президент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ