Първи бойкот във „Фермата“

Решението на новия фермер на седмицата Нури да изпрати на дуел съотборника си Роман, беше очаквано за всички, но, за съжаление, докара допълнителни проблеми на помака. Причината е, че след като научи съдбата си, младокът взе решение да не продължава да изпълнява ратайските си задължения, а да се отдаде на така нужната му почивка преди решаващата битка.

Освен че обяви пред Ивайло Караньотов, че обмисля да си направи шезлонг, на който по цял ден да си лежи, той остави на плещите на другата ратайка Христина цялата работа по обгрижването на животните в обора. Тъй като софиянката няма как да се справи сама с всичко, единственият, който има право да й помага, е именно фермерът на седмицата Нури. Затова, докато Роман се наслаждаваше на мързела си, Нури и Христина се хванаха заедно да доят.

„Поне ти имаш съвест към животните“, заяви й Нури. Поведението на Роман беше разкритикувано от бесарабската българка Лилия, но лекоатлетката Ваня Стамболова го оправда, че е негово право да действа по този начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл