Първолакът, изритан от съученик в корема, е добре

Първокласник ритна съученик в корема по време на час и това буквално предизвика паника в училището, заради подобен инцидент станал в столицата ,при който за съжаление загина дете.

Този път случката се е разиграла в VI СОУ „Иван Вазов” в Благоевград. Преподавателката веднага е извикала медицинския специалист, който преценил, че е най-добре да се извика линейка. Пострадалото момченце се оплакало от силни болки в корема, то е транспортирано в Спешно-приемно отделение на благоевградската болница за пълни изследвания.

„Действахме превантивно, знаете за трагичния инцидент в София след удар в корема. Извикахме веднага майката на малкия Асип, която го придружи до Спешното отделение. Преди време получихме заповед от Регионалното управление на образованието в такива случаи да се реагира адекватно и да се потърси компетентна медицинска помощ. Скоро четохме и специални разпоредби срещу агресията в училище”, каза директорът на училището Димитър Арабаджиев, който уточни, че инцидентът е станал във втория учебен час.

След прегледа в Спешно-приемно отделение не е открито нищо тревожно и момченцето е освободено да се прибере у дома.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование