Радева видя „проблеми” в проекта на Слави

Определи името “Няма такава държава”, като обида

Първата дама е работила в екипа му като секретарка

Съпругата на президента Десислава Радева разкритикува бъдещия политически проект на шоумена Слави Трифонов във фейсбук. В социалната мрежа съпругата на държавния глава Румен Радев определи името “Няма такава държава”, като обида към “всички българи, на които им е останала единствено надеждата”.

В поста си Радева споделя в допълнение и музикален поздрав - парчето “Trouble” на групата “Whitesnake” (б.а. - в превод от английски “Проблем”).

Любопитен момент около публикацията на Радева е фактът, че тя е бивш кадър на “Шоуто на Слави”. Тя и шоуменът се познават добре от времето, когато съпругата на Радев е работила в екипа му като секретарка.

Междувременно стана ясно, че Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) не е установила конфликт на интереси по отношение на държавния глава Румен Радев.

Сигналът гласеше, че са налице съмнения за конфликт на интереси и облагодетелстване чрез служебно положение на Румен Радев в качеството му на командир на ВВС във връзка с назначаване на Десислава Генчева (в момента Радева) на два щата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика