Разбиха мрежа за търговия с наркотици в Горнооряховско

Срещу трима мъже са образувани бързи производства

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица разбиха мрежа за търговия с наркотични вещества. Полицейската операция е реализирана в неделя на територията на община Горна Оряховица.

Непосредствено след извършена сделка с наркотични вещества вчера около обяд е задържан 27-годишен мъж от същия град, известен на полицията и осъждан. В него са намерени и иззети около 2 грама наркотично вещество, което при полеви наркотест е реагирало на канабис.

Малко по-късно в полицейския арест е доведен друг 27-годишен мъж от Долна Оряховица, известен на полицията и осъждан. В лекият му автомобил «Ауди» са били установени и иззети 12 грама от същото наркотично вещество.

При продължилата акция в жилище в с. Драганово, обитавано от 33-годишен мъж от същото село в момента на извършване на сделка с наркотични вещества са задържани търговецът и двама клиенти. Установени и иззети са 20 грама канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношения към извършваните престъпни деяния.

Срещу тримата мъже са образувани бързи производства. Работата по установяване на лица, купуващи наркотични вещества от тях продължава, както и действията по документиране на цялостната им престъпна дейност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България