Развръзката на тенис ATP Finals в Лондон е акцентът в уикенд програмата на спортните канали на A1

Заключителните състезания от сезоните в автомобилните надпревари NASCAR и MotoGP също ще се излъчат пряко по MAX Sport

Последният турнир за сезон 2018 г. в света на тениса – ATP Finals в Лондон, ще короняса своя шампион тази неделя. Осемте най-добри тенисисти за календарната година се събраха за поредна година в столицата на Великобритания, а вече се знаят и имената на първите двама полуфиналисти – Роджър Федерер и Кевин Андерсън. Най-вероятно компания на швейцареца и южноафриканеца в Топ 4 ще прави и сръбската звезда Новак Джокович, който е и големият фаворит за спечелването на титлата, завоювана през миналия сезон от българина Григор Димитров.

Полуфиналните битки са в събота от 16:00 часа и 22:00 часа, а големият финал – в неделя от 20:00 часа, като всички двубои ще се излъчат пряко по MAX Sport 1.

Сезонът в MotoGP официално ще приключи тази неделя със състезанията за Гран при на Валенсия. В Кралския клас Марк Маркес вече завоюва поредната си титла, с което влезе в историята като най-младия петкратен шампион в Кралския клас. Последният старт за сезона е в неделя от 12:00 часа, а началото на състезанието в клас MotoGP е в 15:00 часа. Всичко най-интересно от уикенда за Гран при на Валенсия ще можете да проследите пряко по MAX Sport 1.

След 36 състезания настъпи моментът, който всички фенове на моторните спортове очакват с нетърпение – кой ще е шампионът в NASCAR за сезон 2018. Тази неделя от 21:30 часа Джоуи Лугано, Кайл Буш, Мартин Труекс-младши и Кевин Харвик ще влязат в директен спор за титлата на Homestead Miami Speedway. Последното решаващо шоу в NASCAR за сезон 2018 ще се излъчи пряко по MAX Sport 2.

След почти цяла година извън октагона заради контузия, намиращият се в отлична серия Сантияго Понсинибио се завръща пред родна публика в Аржентина. Съперник на местния герой в UFC Fight Night 140 от Буенос Айрес ще е опитният американец Нийл Магни. Освен битката между двамата в полусредна категория, феновете на бойните спортове ще се насладят и на мача в категория „перо” между Рикардо Ламас и Дарън Елкинс. UFC Fight Night 140 ще може да се проследи пряко в неделя от 05:00 часа по MAX Sport 2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена