Разголена рокля за бъдещи тъщи на българска дизайнерка стана хит във Великобритания

Българската дизайнерка Тонена бе нападната в онлайн пространството, след като нейна рокля, предназначена за майките на булките, бе определена като твърде провокативна и разголена, пише Daily Mail.

Рейв Сашаяед публикува в Twitter снимка на дългата черна дантелена рокля и изрази изненадата и възмущението си от факта, че тоалетът е описан като подходящ за майката на булката. Черната рокля е полупрозрачна, с пера, дълбоко деколте, гол гръб и струва "скромните" 2390 долара.

Само за 1 ден постът получава над 6000 лайка и 200 коментара, повечето от които са много комични:

"Тази рокля казва: искам да сваля мъжа на дъщеря ми".

"Само да отбележа, че съм работила в сватбения бранш и наистина има майки на булки/младоженци, които биха облекли тази рокля".

"Мортиша (от семейство Адамс) ще се влюби!"

"Ако дъщерята на Ким Кардашиян се омъжва, сигурно тя би облякла точно това!"

"Тази рокля може да бъде носена само и единствено от Шер"

"Иска ми се да видя Мелания Тръмп, облечена така на сватбата на Байрън"

Снимка на TONENA ATELIER.

Други потребители на Twitter разиграха цели сценарии за персонажа на жената, носеща тази рокля - от варианта да е убила съпруга си, чак до идеята да иска да отмъсти на семейството си:

"Тази рокля казва: Да, аз съм майката на булката. Да, баща й почина при мистериозни обстоятелства. И да, искам да излизам само с млади и богати мъже".

Трети пък, изразиха по-остро мнението си, наричайки тоалета еротично бельо или костюм, подходящ за будоар. След всички коментари потребителката, написала поста, призна, че дизайнерката заслужава да спечели от тази рокля.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл