Раздаваха диаманти на ревю на Поля Кинова

Поля Кинова и нейните модели.

“Палома фешън” отпразнува 15 години

Примабалерината Марта Петкова представи модната колекция “Одилия”

Красавиците не хапнаха от тортата

Всяка година традиционното ревю на дизайнерката Поля Кинова и нейната модна къща “Палома фешън” се очаква с голямо нетърпение, защото е не просто демонстрация на тоалети, а истински спектакъл. Миналата година то бе посветено на темата “Ледена кралица”, а дизайнерката стана носител на “Златна игла 2019” в категорията “Булчинска мода”.

Тази година, която е 15-а в биографията на модната къща, ревюто бе подчинено на вълшебната приказка за Лебедовото езеро и девойките, превърнати в лебеди от зъл магьосник. Самата колекция дизайнерката е нарекла “Одилия” и спектакълът започна с изпълнение на примабалерината на Националната опера и балет Марта Петкова в ролята на Черния лебед. Хореограф за поредна година беше известната в модните среди Ани Петкова.

Марта е лице на колекцията, затова на нея бе поверено и закриването на дефилето. Тя го направи в рокля - истинско произведение на изкуството, а между артистичното начало и края на спектакъла многобройната публика, претъпкала зала “Средец” на София Хотел Балкан до последния квадратен сантиметър, имаше възможност да се наслади на официални и булчински тоалети, изпълнени с характерния за Поля Кинова вкус и майсторство.

Красиви платове, прозрачни бродирани дантели, под които не се носи подплата, многослоен тюл, пера, перли, блестящи камъчета върху изрязаните корсети - целият арсенал на съвременното дизайнерско воинство е впрегнат в новата колекция, която чака своите дами за техния празник. Неслучайно публиката се състоеше предимно от носителки на титли “Мис” и “Мисис”, бизнесдами и светски персони, придружени от техните кавалери. От първия ред изгледа ревюто и бащата на Марта Петкова - Петко от “Трамвай №5”.

Сред звездните модели, представили тоалетите, се открояваха Мис Гранд България Виктория Васева, Мис Туризъм Свят България Фани Апостолова, екс Мис България Свят Вероника Стефанова от Бок Стар Моделс, Гери Дончева, Никол Предьова и много други красиви момичета.

Вълнението извън залата беше не по-малко. Оказа се, че в чашите с шампанско, поднасяно за “добре дошли”, има по едно скъпоценно камъче и нетърпеливи дами се подредиха на опашка пред оценител на бижута, за да разберат какъв късмет са извадили. Закъснелите и въздържателите можеха само да съжаляват... Една от гостенките на ревюто си тръгна с истински диамант, който є беше връчен тържествено на сцената. Като на рожден ден, разбира се, имаше и торта. Манекенките дълго се снимаха около нея и си правиха селфита, но малко бяха тези, които си позволиха да я опитат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл