Разкошната Руби Роуз е зверски секси в „Джон Уик 2“

Екшънът нахлува в кината другия месец

36-2

Екстравагантната татуирана мадама Руби Роуз ще бъде една от най-качествените атракции в продължението на екшън тупаницата “Джон Уик”. Разкошната Руби има сериозен опит в диджействането и моделстването, но сега е решила да пробие по-сериозно и в киното. Тя има прелестно тяло и хулиганска харизма.

Идеална е за “Джон Уик 2”. Но голямата звезда, разбира се, е големият Киану Рийвс. Той се завърна мощно в киното след няколко успешни проекта, един от които бе първият “Джон Уик”. Филмът, в който персонажът на Киану се впуска в грандиозно отмъщение срещу гангстерски клан, отговорен за смъртта на неговото любимо куче, успя да напипа пулса на милениал поколението, да отговори на очакванията на предишната генерация Х и в крайна сметка се превърна в автентично култово заглавие. В центъра на целия успех бе именно Киану Рийвс.

В “Джон Уик” той се завръща в ролята на легендарния наемен убиец Джон Уик, чието пенсиониране е прекъснато от бивш колега, който планира да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците, съобщава operationkino.net. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон заминава за Рим, където се изправя срещу едни от най-смъртоносните убийци в света.

Режисьори на филма са бившите каскадьори Чад Стахелски и Дейвид Лaйч. В ролите са освен Киану Рийвс и Руби ще гледаме Джон Легуизамо, Бриджит Мойнахан, Лорънс Фишбърн, Common, Иън Макшейн, Ланс Редик, Питър Стормаре, Дейвид Патрик Кели, Томас Садоски и други.

Филмът удря кината другия месец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино