Разкрити ли са партизанките на „Фермата“?

Първата инвазия на борещите се за завръщане във „Фермата“ бивши участнички Радилена, Христина и близначките Ива и Йоана приключи със задоволителна кражба на съдове и продукти от стопанството. Липсата на храната обаче не остана незабелязана от редовните играчи и започнаха спекулации как пастърмата им е изчезнала и кой е злосторникът, който го е направил.

Въпреки съмненията на помака Нури, че някое безпризорно куче може да е отмъкнало храната, останалите фермери бяха убедени, че животно едва ли е способно да направи подобни поразии. След като стана ясно, че във фермата липсват и яйцата на ратаите, за никого вече не беше тайна, че човек е имал пръст в цялата работа.

От момента, в който водещият Иван обяви, че няма да има елиминационен дуел тази неделя, мнозина се досетиха, че това означава, че някой бивш участник, ще се включи обратно в играта. Името на Христина многократно се спомена като един от евентуалните претенденти за връщане и най-вероятен крадец на провизии. Дори намериха неин зъбен отпечатък при един от бурканите с шоколад.

Всички се обединиха около тезата, че крадците са поне двама и че живеят в къщичките на дуелистите. Те моментално съставиха план, който включва сандъкът с провизии да бъде заключен, а всички хранителни продукти да бъдат прибрани в къщата на фермера на седмицата за по-сигурно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл