Разкриха виновника за гафа на Оскарите

Сайтът  TMZ разкри кой е виновникът за гафа с "Оскар"-ите - това е чиновникът Брайън Кълинън от одиторската фирма "Прайс Уотърхаус Купър".

По данни на портала, през цялата церемония въпросният господин "туитвал като луд", докато в същото време е трябвало да подготви плика за Уорън Бийти, който да обяви името на най-добрия филм, спечелил "Оскар".

Кълинън е трябвало да прибере плика с името на Ема Стоун, снимала се в "La La Land", и да предаде на Бийти плика с името на най-добрия филм - "Лунна светлина".

Но чиновникът се разсеял от туитовете и снимките, които си правел със знаменитостите зад завесата, вместо да се съсредоточи над задълженията си. В крайна сметка това довело до объркването на пликовете.

Интересното в случая е, че виновникът е премахнал от своя акаунт в Туитър всички изпратени от него снимки от церемонията. Останала само тази с Ема Стоун с получената статуетка за най-добра актриса. Но според TMZ точно по това време чиновникът е трябвало да подготви плика за Уорън Бийти и за следващата категория - най-добър филм.

От компанията "Прайс Уотърхаус Купър" официално се извиниха за инцидента и го отдадоха на човешки фактор. Сайтът TMZ припомни, че в края на церемонията, когато трябваше да се обяви най-добрия филм, по погрешка беше анонсирана лентата "La La Land" за победител в тази категория, вместо "Лунна светлина" - истинският призьор.

Източник: БНР

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл