Разкриха врачанка, лъгала, че е отвлечена за секс

Снимка: Архив

Полицията в Монтана разкри опит на млада жена от Враца да излъже, че е била отвлечена и насилвана с нож да прави секс с похитителите си.

На 15 февруари – в нощта след Трифон Зарезан и Свети Валентин, 27 годишната Йоана Е. подала на тел. 112 сигнал, че трима мъже с автомобил я качили насила в колата си край Вършец, карали я да пие алкохол и с нож в ръце я принуждавали да правят любов. Според разказа й, тя се спасила като напръскала похитителите със спрей.

Полицията започна разследване на случая и установи, че в жената заедно с компания от мъже празнувала двойния празник в къща във Вършец, но след като погълнала солидно количество различни питиета се развихрила, сама се порязала с нож по ръката и си тръгнала посред нощ пеша от Вършец към Враца.

По пътя подала сигнал, че е отвлечена и патрул на МВР я прибрал. На разпит в полицията на следващия ден обаче Йоанна Е. признала, че е излъгала за отвличането. Заради фалшивия сигнал и разкарването на пазителите на реда врачанката я чака солидна глоба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право