Разкриха дързък обир на денонощен магазин в Шумен

обир, Шумен

Въоръжен грабеж на денонощен магазин в Шумен, станал в нощта след изборите, вече е с известни извършители. ОДМВР-Шумен пусна след "удара" кадри от наглия обир с участие на двама мъже с надеждата да бъдат разпознати. Двама мъже са били доведени в полицията в Шумен и са били разпитвани пред съдия във вторник привечер. По непотвърдени данни те са от Варна и са задържани там. Очаква се полицията да оповести повече информация за случая.

Âòîðèÿò ðàçïèòâàí çà îáèðà â ØóìåíКъм 2,30 часа на 27 март двама нахлуха в денонощен магазин на пл."Гривица", отмъкнаха 1000 лв. оборот и още 150 лв. от чантата на продавачката на 48 г. Първо влязъл единият в ролята на клиент и започнал да пазарува. После съучастникът му с маска на лицето и пистолет в ръка заплашил продавачката. "Клиентът" взел парите и двамата изчезнали.

След инцидента собственикът на магазина Георги Русев заяви, че очаква полицията да залови извършителите. През януари 2013 г. друг негов магазин в кв."Добруджа" беше ограбен от маскиран с пистолет, който взе от продавачката 150 лв. и цигари. Тогава униформените се справиха след ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право