Разкриха как ще се казва бебето на Пипа Мидълтън

По-малката сестра на херцогинята на Кембридж - Пипа Мидълтън и съпругът ѝ Джеймс Матюс дадоха име на първородния си син.

35-годишната Пипа роди сина си в частното крило Линдо на болница Сейнт Мери на 15 октомври, но името му бе пазено в тайна.

Той се казва Артър Майкъл Уилям Матюс. Артър е второто име на принц Чарлз, принц Луис и принц Уилям.

Майкъл се казва бащата на Пипа и Кейт, както и по-малкия брат на Джеймс Матюс, който е загинал през 1999 г. при изкачване на Еверест.

22-годишният Майкъл Матюс изчезва в небезизвестната Зона на смъртта, докато се опитва да стане най-младия британец, който е изкачил най-високия връх в света.

По-малкият брат на Джеймс - Спенсър Матюс, също почете загиналия им брат, кръщавайки новоридения си син Тиодор Фредерик Майкъл, който се роди през септември.

Бременността на Пипа бе разкрита през април по същото време, когато сестра ѝ Кейт роди третото си дете принц Луис. До месец юни обаче Пипа така и не потвърди новината. Наскоро Пипа разкри, че не се е чувствала особено добре през последния етап на бременността си, но въпреки това тя присъстваше на сватбата на принцеса Юджени и Джак Бруксбанк на 12 октомври - едва 3 дни, преди да роди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица