Разследват Брад Пит за упражнено физическо и психическо насилие над шестте си деца

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли е поискала развод от Брад Пит, след като той упражнил психическо и физическо насилие над децата си, съобщава британското издание „Телеграф”, цитирани от БТВ.

Според него става въпрос за пиянски инцидент по време на полет миналата сряда, когато, според обвиненията, Пит е „подивял”, „започнал крещял” и „да посяга”.

Свидетели разказват, че самолетът кацнал на неназовано летище около 20 ч., а Пит продължил да крещи и на пистата.

Полицията и социалните служби на Лос Анджелис разследват инцидента. Смята се, че Пит и Джоли вече са били разпитани от Агенцията за закрила на детето.

Източник, близък до актьора, казва, че той взима нещата много сериозно и не би злоупотребил с децата си. „Жалко е, че намесените хора продължават да го представят във възможно най-лошата светлина”, коментира той.

Джоли подаде молба за развод във вторник, позовавайки се на „непреодолими различия”.

Двойката беше заедно в продължение на 12 години, има шест деца, от които три собствени и три осиновени.

Пит казва, че е съкрушен от решението на Джоли да иска развод и ядосан от предположенията, че причината за това е неговата предполагаема употреба на алкохол, пушене на марихуана и „гневни изблици”.

В сряда вечерта стана ясно, че Пит е предложил да се подложи на терапия, за да спаси брака си. Приятели на актьора казват, че той все още обожава Джоли и никога не би застрашил нея или децата им.

Репортерите на „Телеграф” не са успели да се свържат с говорителя на актьора, а от полицията са отказали коментар по случая, пише изданието.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица