Разярена жена потроши колата на съперница в Павликени

Снимка: Архив

Екшънът между представителки на два джебчийски клана се разиграл в ромската махала в града

Люта саморазправа се разразила в неделя в ромската махала в Павликени между представителки на два джебчийски клана. Разярена 35-годишна жена наказала своя приятелка, която и дължала пари, а освен това се овъртала около любимият и. Екшънът се разиграл посред бял ден.Сутринта 29-годишната А.Р. си паркирала колата пред дома на С.М., защото на съседната улица, където е къщата и, нямало място. Веднага след това собственичката на возилото заминала за Велико Търново.

Щом съзряла автомобила на съперничката си, С.М. се разлютила, обадила и се по телефона и я предупредила: "Ако не си махнеш веднага колата, ще я натроша! Освен това ми дължиш пари и искам незабавно да ми ги върнеш!".

След като А.Р.не изпълнила предупреждението, по-възрастната ромка грабнала огромен нож и нарязала гумите. След това с метален прът натрошила страничните огледала и одраскала задния капак на лекия автомобил "БМВ". После направила снимки на "разкрасения" при наказателната акция автомобил и ги изпратила на собственичката.

Като се прибрала вечерта в Павликени, потърпевшата подала сигнал в полицията за вандалския акт. С.М. била отведена в Полицейското управление, а при разпитите направила пълни самопризнания. Тя разказала пред криминалистите, че преди време дала солидна сума пари назаем на А.Р., която все още не ги е върнала. С.М. заработвала добри доходи в чужбина като често гастролирала в Германия и Белгия. Известната джебчийка казала, че ще плати нанесените щети по колата, щом А.Р. и върне борча.

По случая е образувано бързо производство по чл. 216, ал.1 от НК за повреждане на чуждо имущество.

С.М. е стара познайница на блюстителите на реда. Има множество криминални регистрации и присъди предимно за кражби от домове и магазини.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право