Райна разтресе дупе в „Арена Армеец“

Преслава и Галена с подобни визии, войната между двете продължава

На дълбоки деколтета, кожени тоалети и много пайети заложиха изпълнителите на “Пайнер” за концерта по повод 17-тия рожден ден на телевизия “Планета”. На шоуто в “Арена Армеец” в сензация се превърна Райна, която обаче не впечатли публиката само с изпълнението си, а и с не особено удачния тоалет, който беше избрала. Феновете на чалгата се възмутиха от това, че певицата без притеснения разтресе дупе в препълнената зала, облечена с червено боди, което не оставяше почти нищо на въображението.

След като свали шлифера, с който първоначално се появи на сцената, Райна се раздруса в танц, подобен на туърк, докато пееше едно от последните си парчета - “Бразилка”.

Вечерта беше и дългоочакваното завръщане на Преслава на голяма сцена след като стана майка. Тя прекрати клубните си участия в края на май, а дъщеря й Паола се роди на 14 септември.

Именно на Преслава бе дадена честта да закрие концерта, а другата голяма звезда и нейна доскорошна най-добра приятелка, Галена излезе на сцената доста по-рано. За изненада на публиката двете бяха избрали доста сходни черни тоалети с пухкави ръкави.

Феновете на лекия жанр обаче забелязаха, че явно тихата война между Преси и Галена продължава. Галена излезе на сцената заедно с Цветелина Янева и обяви, че двете са “кралиците на вечерта”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл