Районен кмет и депутат от Патриотичния фронт раздаваха безплатно трибагреници на пловдивчани

Депутатът от Патриотичния фронт Александър Сиди, кметът на район „Южен” и лидер на ВМРО-Пловдив Борислав Инчев и техни съпартийци и съмишленици раздадоха безплатно стотици национални трибагреници на жителите и гостите на града под тепетата навръх Шести септември край Паметника на Съединението на България на едноименния площад.

„Инициативата „Развей българският флаг” е традиционна за нашата организация в Пловдив и ние се надяваме, че с този скромен подарък ще успеем да повдигнем патриотичният дух на съгражданите ни. Ще работим усилено и на местно и на национално ниво за това българите да помнят и да се гордеят със своето минало, но и да са щастливи и в настоящето. В днешния ден, трябва да се подсетим, че това е денят, в който пловдивчани избраха да не са столичани, загърбиха личното си его и пристрастия и сътвориха без чужда помощ изцяло българското чудо на Съединението!”, заяви пред събралото се множество народният представител от Патриотичния фронт Александър Сиди.

Съпартиецът му Борислав Инчев допълни, че се радва че толкова много хора поискаха да развеят заедно с ВМРО българското знаме. „Щастлив съм да видя, че патриотизмът у хората не е загаснал, и дори в трудните времена, в които живеят, успяват да намерят поводи за гордост със своя български произход. Именно такъв повод за гордост е и Съединението”, декларира кметът на район „Южен” и лидер на ВМРО-Пловдив Борислав Инчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони