Районна прокуратура-Пловдив наблюдава проверка относно възникнал инцидент пред заведение в града

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава проверка, образувана по повод възникнал инцидент на паркинга пред заведение „Вижън“ в гр. Пловдив на 10.05.2018г., съобщиха от прокуратурата.

Преписката е била образувана по повод съобщение от спешен кабинет на УМБАЛ „Св. Георги“ по повод извършен преглед на пациент - възрастна жена – Стоянка Вътова от гр. Пловдив, която е съобщила на преглеждащия лекар, че е пострадала от побой.

В хода на предварителната проверка към настоящия момент са събрани изключително противоречиви данни относно инцидента, включително дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил. Стоянка Вътова е отказала да дава обяснения по преписката, основавайки се на здравословното си състояние, като при проведена беседа със служители на полицията е заявила, че непознат за нея мъж й нанесъл удар с ръка в областта на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Съгласно сведения от очевидци, спорът е възникнал около 14.00 часа, след което Вътова и още две лица, установени в хода на проверката, са извършвали разтоварни дейности до 17.00 часа. В последствие Вътова е била откарана в спешен кабинет, където й е бил извършен преглед. При проведена беседа от водещия проверката с дежурен лекар, последният е заявил, че състоянието на Вътова е стабилно и не се предвижда специфично лечение или интервенция.

По преписката предстои установяване и беседи с очевидци на инцидента и изясняване на здравословното състояние на Стоянка Вътова. Работата по преписката продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право