Ранен крадец на кола се укрил след катастрофа, полицията му извика Бърза помощ

Снимка: Архив

Крадец на кола катастрофирал, избягал, укрил се и от страх да не го заловят не отишъл в болница, въпреки болките от счупените лицеви кости и множеството травми. Раненият бил откаран от Бърза помощ чак, след като полицията го разкрила.

Случаят стигнал до Районното управление на МВР в Котел, след като в 7,40 ч. на 14 август бил подаден сигнал за изоставен на пътя "Форд транзит" с варненска регистрация. Автомобилът бил зарязан на 1 км северно от котленското с.Градец.

Когато патрулката пристигнала, открила колата, смачкана в крайпътно дърво. От шофьора нямало никакви следи. Започнало разследване. Оказало се, че колата е била открадната и обявена за издирване. Служителите на реда открили крадеца - 28-годишен мъж от Градец, в дома на свои роднини в същото село, където отишъл, за да не го намерят.

Видът му бил отчайващ - с болки от многото травми по лицето и тялото, получени при удара в дървото. Полицаите извикали спешна помощ. Линейка откарала пострадалия престъпник в областната болница. Приели го в отделението по лицево-челюстна хирургия. Младият мъж ще бъде изправен пред съда по бързото производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България