Ранен "Лудогорец" скача на "Байер" (ИНФОГРАФИКА)

Българският шампион "Лудогорец" замина ранен за мача срещу "Байер" (Леверкузен). "Орлите" ще преследват първа победа в груповата фаза на Лига Европа с куп контузени. Срещата обаче е без значение за тима от Разград, тъй като "аспирините" и "Цюрих" вече си осигуриха място в елиминационната фаза на турнира.

Титулярният полузащитник Густаво Кампаняро отпадна от групата. Той е получил болки още в мача срещу пловдивското "Локо" (1:0) и не можа да се възстанови. Сред пътуващите е Натанаел, който обаче е наказан. Със сигурност на резервната скамейка на "Лудогорец" ще попадне 18-годишният халф Доминик Янков. Той обаче е сред останалите играчи на тима, които имат различни болежки.

Ранен "Лудогорец" скача на "Байер"

"Положението е леко притеснително - каза Антони Здравков, треньор на тима. - Събраха се много мачове и футболистите чувстват голяма умора. Показателите им като физическа подготовка обаче са доста добри, надявам се да издържат".

Добрата новина за Сухия е завръщането в групата на крилото Джоди Лукоки. Той също получи травма в Пловдив, но пътува с отбора, въпреки че шансовете му да играе не са много големи.

Въпреки проблемите в отбора, капитанът Светослав Дяков не се предава.

"Има неща, върху които поработихме и може би ще изненадаме съперника", каза халфът.

Двубоят в четвъртък е от 19:55 часа.

Снимка БУЛФОТО

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ