Раниери ядоса играчите си с диета

Мениджърът на „Лестър“ Клаудио Раниери прави всичко възможно, за да спре падението на тима. Сензационният шампион на Англия от миналия сезон се бори за своето оцеляване в елита след серията от слаби резултати, а през настоящата календарна година все още няма отбелязан гол в шампионата.

Това е принудило италианският тактик да спре любимите на играчите бургери, с които те възвръщали силите си след тежките мачове на Острова. Вместо сандвичи с пилешко месо, Раниери наредил неговите футболисти да се хранят с италианска паста. Това е само едно от многото странни решения на специалиста, което е довело до пълно объркване в редиците на „сините“.

Според „Мирър“, играчите на „Лестър“ са в недоумение от постоянните смени на схемата на игра, стартовият състав и изискванията на треньора. Това е довело да пълно объркване във футболистите, които вече не са наясно с ролите си на терена.

Последното нововъведение, касаещо менюто на играчите, само е раздразнило Джейми Варди и компания и може да има обратен ефект.

Въпреки това ръководството на клуба е гласувало доверие на бившия селекционер на Гърция. След среща между двете страни италианецът е получил вот на доверие за следващите 3 мача – с „Дарби Каунти“ за ФА Къп, „Суонси“ (Висшата лига) и „Севиля“ в Шампионската лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят