Рашфорд блести в експеримент на Специалния (ВИДЕО)

Маркъс Рашфорд, големият талант на английския футбол, блесна с два гола при победата на "Манчестър Юнайтед" над "Лос Анджелис Галакси". Двубоят бе първи от турнето на "червените дяволи" в САЩ. Освен с красивите попадения на младока двубоят ще се запомни с експеримента на Жозе Моуриньо. Мениджърът на "Юнайтед" заложи на схема 3-5-2. Специалния се довери на тази система едва четири пъти през миналия сезон.

Експериментът обаче беше положителен. "Юнайтед" изглеждаше по-остър в атака и в рамките на първия половин час вкара три гола - два на Рашфорд и един на Маруан Фелайни. На почивката Моуриньо смени целия отбор, а в игра се появи новото попълнение Ромелу Лукаку. Нападателят не успя да вкара, но това направиха Хенрих Мхитарян и Антони Марсиал.

"Тази схема няма да бъде нашата основна - каза Моуриньо. - Ние играем предимно с четири защитници, но по време на сезона трябва да сме готови и за промени.“

Моуриньо определи спекулациите за трансфер на Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“ като несериозни и добави, че не си губи времето със сделки, които никога няма да се случат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят