Реднап и "Бурса" напират за Бербатов

PAOK's new Bulgarian foward Dimitar Berbatov takes a selfie during his presentation at the Toumpa Stadium in Thessaloniki on September 3, 2015. Berbatov has signed to play for one season with PAOK, the Greek Super League club announced on September 3, 2015. AFP PHOTO / SAKIS MITROLIDIS / AFP PHOTO / SAKIS MITROLIDIS

Мечтата на Димитър Бербатов да се завърне в Англия, може да се сбъдне, макар и не на ниво Висша лига. Легендарният мениджър Хари Реднап обмисля сериозно възможността да отправи оферта към българския нападател, съобщава местното издание „Вирал“.

Наставникът на „Бирмингам“ успя да спаси отбора от изпадане от Чемпиъншип в последния кръг и сега иска да вземе 5-6 свободни агенти с опит. В разширения списък на доскорошния селекционер на Йордания попада и бившия играч на „Манчестър Юнайтед“, играл за последно в ПАОК. Въпреки че не е играл в официални мачове вече близо година, Бербатов все още афишира амбиции да играе на високо ниво. Веднъж тази година той вече се размина с първи негов трансфер в Чемпиъншип, когато „Нюкасъл“ проявяваше интерес към него, но до сделка така и не се стигна.

Освен от „Бирмингам“, Бербатов може да получи оферта през лятото и от „Бурсаспор“. Бившият отбор на Димитър Иванков също следи ситуацията около 36-годишния таран, пише „Фанатик“.

Според изданието, българинът е предложен на ръководството като опция за нов нападател.

В класирането „крокодилите“ са на незавидното 14 място на 8 точки от зоната на изпадащите. През 2010 Бербатов отново бе свързван с трансфер в „Бурса“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят