Рейнджъри от 61-ва Стрямска бригада се включиха в почистването на Карлово

Рейнджъри и офицери от 61-ва Стрямска механизирана бригада се включиха в почистването на Карлово и излъскаха района около военното поделение и улица „Генерал Карцов” в родния град на Васил Левски.

Община Карлово също за поредна година се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“, като организира служителите от администрацията да почистят определени райони в града. За целта бяха осигурени чували и ръкавици, а събраните отпадъци бяха извозени до регионалното депо.

По време на инициативата бяха почистени парк „Бешбунар“, парка пред паметника на Петър Димков, административната сграда и двора на община Карлово, района около Стара река – от моста при парк „Водопад“ до моста на улица „Стара планина“ и от моста на улица „Стара планина“ до моста на улица „Христо Генков“, парка на улица „Водопад“, парка пред Национален музей „Васил Левски“ и градинката на улица „Иван Вазов“ край Градския пазар.

В акцията се включиха и служителите на Първа инвестиционна банка, както и много жители на града, които почистиха междублоковите пространства и прилежащите територии около домовете си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България