Рекорден джакпот се очаква да бъде натрупан в „ТОТО ДЖОКЕР“

През 2019 г. игрите на СПОРТ ТОТО не спират да раздават невероятни печалби. Феноменалните близо 90 милиона лева си спечелиха късметлиите от януари месец до този момент. „ТОТО ДЖОКЕР“ се нарежда на челните позиции сред игрите, които най-много допринасят за забогатяването на българите. Сега отново, за пореден път от началото на годината, в играта се натрупа страхотен джакпот, след като в неделя нито един участник не успя да познае цялата комбинацията от позиции и цифри. За тиража в четвъртък, от тотото очакват джакпотът в „ТОТО ДЖОКЕР“ да достигне 132 000 лева. Ако един късметлия успее да прибере невероятната сума, той ще се превърне в абсолютен рекордьор с най-голяма печалба от играта.

Засега класацията за най-голяма единична печалба от тази игра се оглавява от Константин Петров от София. Късметлията прибра над 83 000 лева. От няколко години той е редовен участник в игрите на СПОРТ ТОТО и постоянството му се увенчава с успех. Определя „ТОТО ДЖОКЕР“ като любимата си тото игра, защото вече няколко пъти грабва многохилядни печалби от нея. Той смята, че формулата на успеха се крие в системите за пълно комбиниране, затова винаги разчита на тях, когато попълва фишовете си. С печалбите от тотото Константин организира екзотични екскурзии за себе си и съпругата си.

Ако и вие искате да се насладите на страхотни печалби от тотото, не пропускайте шанса си за четвъртъчния тираж. Само срещу 20 стотинки, колкото е минималният залог в „ТОТО ДЖОКЕР“, можете да спечелите невероятния джакпот, който се очаква да достигне до 132 000 лв. Освен „ТОТО ДЖОКЕР“, другите числови игри на тотото също са изключително щедри. Общата стойност на джакпотите ще надмине 7 787 000 лева. Само в „6 от 49“ ви очакват близо 4 000 000 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото