Рекордна посещаемост за мача с ЦСКА

Рекордна посещаемост очакват да регистрират „Етър“ за домакинството си срещу ЦСКА. Двата тима се изправят един срещу друг в събота във Велико Търново. Билетите се грабят като топъл хляб. Настоящият рекорд на „болярите“ от 2200 фенове по време на мача с „Ботев“ от 7-ия кръг ще падне със сигурност.

„Мъже, жени и ученици купуват по цели пачки билети - пишат очевидци в социалните мрежи. - Всички грабят пропуски. Един купува десет, друг 15. Ще е страшно!“

Само 2500 билета са осигурени за феновете на ЦСКА. Заради големият интерес към двубоя, полицията ще е на крак от ранни зори. Още от 8 часа сутринта в събота се затварят всички улици около 18-хилядния стадион „Ивайло“. Алкохол няма да се продава в близост до съоръжението. Входовете на стадиона пък отварят в 12, 30 часа.

„Нека всички заедно направим един футболен празник и да покажем как Велико Търново организира футболни срещи“, заяви Страцимир Тинчев, административният директор на „Етър“.

Треньорът на тима Станислав Генчев пък обеща победа над ЦСКА.

„Искаме трите точки - заяви бившият играч на „Левски“ и „Литекс“. - ЦСКА е голямо предизвикателство, но не виждам отбор у нас, който не можем да спрем.“

В часовете преди мача от „Етър“ призоваха за феърплей в съдийството.

„Надявам се след мача нито един от двата отбора да не коментира съдията – нека свири това, което вижда“, добави Генчев.

Кръг по-късно във Велико Търново ще гостува и „Левски“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ