"Рено" блъсна на заден ход 92-годишен дядо в Асеновград

Снимка: Архив

92-годишен дядо бил блъснат в четвъртък около 11 часа на булевард "България" в Асеновград от движещ се на заден фод товарен автомобил "Рено". Възрастният човек е приет в болницата с фрактура на бедрото. Алкохолната проба на 24-годишния шофьор на товарния бус е отрицателна, а по случая е образувано досъдебно производство.

Това е само един от трите пътни инциденти с пострадали пешеходци, регистрирани в четвъртък на територията на Пловдивска област. Около 14 часа в село Розино при преминаване покрай спрял на спирка автобус влекач "Мерцедес" с прикачено ремарке ударил 12-годищно момче. Детето е настанено в здравно заведение с контузни рани по главата. 39-годишният шофьор на камиона, който също е от Розино, е тестван с дрегер за алкохол, но резултатът е отрицателен.

В Пловдив пък в четвъртък към 19.30 часа на пешеходна пътека между бул. "Освобождение" и ул. "Димитър Ризов" пък е била ударена 54-годишна жена, която също е настанена в болница. Няма данни за употреба на алкохол от 49-годишния шофьор на лекия автомобил "КИА", който блъснал жената на "зебрата" в жк "Тракия".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони