Ретрограден Меркурий носи трудности за разговорите в „Евксиноград” днес

Срещата е на дата за кармична разплата

Специално за читателите на “Труд”

Меркурий е ретрограден от 23 март до 15 април 2018 година и в конкретният случай - срещата в “Евксиноград” негативното му влияние няма как да бъде отслабено, нито да се намерят астрологични пътечки, които да превърнат дефекта в категоричен ефект.

Срещата се провежда на дата, обвързана както за България и премиера, като домакин, така и за ЕС, на кармична разплата. Заради наслагите от изминалите векове и в последните години на негативи в отношенията на ЕС с Турция не е възможно, поне в този ден, създадената карма да бъде претворена в положителна, но има шанс да се внесе успокоение между държавите от ЕС и Турция и преди всичко реалните страхове на България да бъдат поне частично успокоени.

Подчертавам, че определянето на датата не съвпада с подходяща съгласно личния астрологичен календар на премиера Борисов. Категорично е неправилно подбрана, не заради обективни, а поради субективни причини. Съществува опасност от импулсивно противопоставяне по време на разговорите и опит Борисов да бъде принуден да възприеме позиция, която не отговаря на неговите разбирания, като действие полезно за държавата.

Общата вибрация на деня е носител на неочаквани трудности, породени от странични фактори, от една страна заради силно изявена проява на егоцентризъм във всеки от поканените да присъстват, заради което всеки ще дърпа конците в удобната му посока. От друга, заради ретроградното движение на Меркурий в Овен, който подтиква към неосъзнато или напълно осъзнато желание разговарящите да се нараняват. Демонстрацията на собствено величие носи вреда.

За да бъде притъпено това влияние на планетата, от участниците в срещате се изисква да говорят, но да не договарят. Да не си стискат дори ръцете в знак на взето решение, защото ефекта ще е обратен на очакваното и вместо успокоение да има още по-крайно противопоставяне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл