Ретро вълна на плажа това лято

Дълбоко изрязани долнища и високи талии - хит през този сезон

Спортните бюстиета са удобни и модерни

Тенденциите при банските тази година могат да бъдат обобщени с думата разнообразие. Това лято със сигурност има за всеки по нещо. Все пак с появата на така чаканото юлско слънце по плажовете вече могат да бъдат откроени няколко топ тенденции – висока талия при долнищата, вдъхновена от 50-те години на миналия век, асиметрични цели бански и изрязани модели, които не остават почти нищо скрито.

При материите освен традиционните за банските костюми тази година се налагат плетивата, както и комбинацията от различни платове.

При цветовете също се срещат всякакви комбинации, като едноцветните модели отстъпват място на райето в различни разновидности, флорални мотиви, плодчета и палми. Актуални ще са и класическите модели за любители на животинските принтове, като този сезон те са в повече от един цвят. Мъниста, камъни и ресни, най-вече в горната част, остават предпочитани и този сезон.

Високо изрязаните цели бански с гол гръб категорично се завърнаха от позабравените тенденции от 90-те и са истински хит този сезон. Моделите подобни на емблематичните хубавици от “Спасители на плажа” тази година определено не изглеждат ретро, а напротив. Този модел е подходящ за по-високи дами, които искат дупето им да изгледа по-закръглено. Подходящ избор е и за по-дребни момичета, които искат визуално да издължат краката си.

Един от задължителните елементи за бански костюм са тропическите принтове. Ако обичате да сте обградени от палми, то тогава ще ви зарадва да ги поставите и върху банските костюми в модерно златно например. Можете да се развихрите с горната част и да се спрете на актуални връзки вместо деколте.

Спортният стил все по-дълбоко навлиза във всички сфери на модата – висша мода, ежедневно облекло, обувки, аксесоари и чанти. Затова не е голяма изненада, че спортното влияние се забелязва и при банските. Семпъл бански със спортен топ или силует, напомнящ на спортен комплект, често в комбинация с изрязано долнище е предпочитан вариант. Тези модели са много удобни, освен това и модерни.

Някои по-екстравагантни дами пък наложиха нова тенденция, която се превърна в истински хит в социалните мрежи и кадрите събират хиляди харесвания. Без значение какъв бански имате, можете да завържете връзката над гърдите, вместо на врата си и така гърдите ви ще изглеждат по-големи, а и почти нищо няма да остане скрито.

 

“Котешките” модели са хит сред дамите

Изберете ярки и големи очила

Цветовете са червено, тъмно синьо и кафяво

Слънчевите очила отдавна са не просто начин да предпазим очите си от яркото слънце, а задължителен аксесоар за завършена лятна визия, с който можем да покажем своят стил. Разбира се и при очилата има тенденции, които обаче трябва да адаптирате към вашето лице, да са ви отиват.

Най-модните модели за този сезон са очила с кръгла рамка. Дизайнерите предлагат различни разновидност, като често рамките са дебели, в ярък цвят или обсипани с камъни и дори шипчета. Друг предпочитан модел за дамите тази година са “котешките” ретро модели, които са извити в горния външен край.

Популярни и това лято са авиаторските слънчеви очила, които не отстъпват от позициите си през последните няколко години, както при мъжете, така и при жените.

Ако не знаете кой от тези модели да изберете, отговорът е лесен – просто изберете макси очила. Големите модели са на мода, особено при дамите.

Цветовете са лятото са разнообразни, като черното остава на заден план. Заложете на кафяво, бяло, червено, тъмно синьо или сребристо.

 

Надуваеми пици и донати плуват в басейна

Розовото фламинго отстъпва на кулинарните мотиви

26-kare-2От няколко години насам надуваеми дюшеци и пояси спряха да бъдат детски плажен аксесоар и се превърнаха в задължителен декор за летни снимки на всяка уважаваща себе си инстаграм красавица. Модата тръгна от известните личности – модели, певици и влогърки първо в Америка, а после и в Европа, които споделяха в социалните мрежи атрактивни снимки. Из инстаграм и тази година вече се появяват снимки с огромни надуваеми фламингота, тук там някой лебед или котка. Въображението на производителите се е развихрило до нови висоти за това лято и вече можете да се излежавате на пица, череши, парче диня, донат, бургер и дори хот дог. Изобщо сладките розови модели отстъпиха място на кулинарната вълна. Ако искате да си направите снимка на басейна или на плажа, която да събере стотици лайкове обезателно се обзаведете с такова надуваемо пособие.

 

Пластмасовите дрънкулки са демоде

Оставете бижутата и дамската чанта

Изберете обувки с платформи за плажното парти

Ако допуснете някои на пръв поглед малки грешки, можете вместо в звезда на плажа да се превърнете в комичен образ. Токчетата, например, са напълно неуместни. Не само през деня, но и на плажно вечерно парти. Дори и да сте в закрит бар, пътят до него все някъде минава през пясъка, а там определено ще изглеждате нелепо. Ако предпочитате високи обувки заложете на сандалите с платформа.

Многото бижута също нямат място на плажа, както при дамите, така и при мъжете. Ако все пак искате да допълните визията си, заложете на семпли кожени гривни или колиета. Без лъскави камъчета и перли. Забравете и за пластмасовите дрънкулки, отдавна не са актуални, припомнят експертите.

Освен това дамите задължително трябва да оставят дамската чанта в хотела – ако е кожена със сигурност не само не е практично, а не е и модерно.

Внимавайте и с дезодорантите с талк, защото белите следи по тялото на плажа не са приятна гледка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл