Риана заряза гаджето си - милиардер

31-годишната Риана и саудитският милиардер Хасан Джамил вече не заедно, съобщиха медиите. Връзката им стана ясна преди почти три години, като в последно време зачестиха признанията на певицата, че вече иска да се омъжи и има бебе. Въпреки това, сега идва новината, че тя и Хасан са се разделили.

За романа на поп звездата и успешна бизнес дама със саудитския магнат се заговори открито през 2017 г. По това време приятели на изпълнителката разкриха, че тя е много влюбена в Джамил, чието пълно име е Хасан Мохамед Абдул Латиф Джамил. Той е заместник президент на семейна компания, която е единствения дистрибутор на Toyota в Саудитска Арабия от 1855 г. до сега. Състоянието на фамилията се оценява на 1,5 милиарда долара е сред 20-те най-богатата в света според класация на Форбс. Освен бизнеса с автомобили, Хасан притежава и 14 отбора от футболната лига на Саудитска Арабия.

В разговори с пресата Риана отбягваше да дава подробности за личния си живот, но подчертаваше, че е влюбена и щастлива.

Медиите напомняха, че през 2012 г. Хасан е бил женен за тунизийската изкуствоведка Лина Лазар, но през 2017-а се разделят (точните подробности за развода не са известни). Преди да се залюби с Риана, Хасан Джамил имаше кратък роман със супермодела Наоми Кембъл.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица