Родни красавици ни славят по света

Страната ни се оказва тясна за амбициозните ни хубавици, които все по-често успяват да пробият в чужбина

Хиляди мъже въздишат по нашенките в социалните мрежи

Популярните дами от българския шоубизнес от известно време все по-сериозно са се нагърбили със задачата да прославят името си по света.  Амбициозните ни красавици често се чувстват неоценени в страната и пробват да продадат таланта и сексапила си навън.

Планът проработи за много от известните у нас дами и все по-често българки се появяват по световните сцени, а имената им се редят в чуждите медии, придружени с редица хвалебствия.

Съвсем пресни примери за това са попфолк звездата Андреа, Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова и Лора Асенова, която спечели престижен конкурс за красота в Америка.

През последните дни техните големи амбиции да прославят България и най-вече себе си станаха причина много мъже из целия свят да се съгласят за пореден път, че българките са едни от най-красивите и талантливи жени.

Доказателство за това са хилядите коментари в социалните мрежи от представители на силния пол, които бяха възхитени от класата и сексапила на родните ни красавици.

Въпреки че балканските ритми си приличат, попфолкът у нас досега се развива предимно в границите на страната вероятно заради силната конкуренция от съседките ни.

Затова, когато изпълнител от този жанр успее да представи творчеството си на международната сцена, настава истински фурор. Точно поради тази причина постижението на Андреа преди няколко дни успя да й спечели много овации сред любителите на лекия жанр.

Половинката на Кубрат Пулев не само пя пред 15 000 души в „Барклейкард Арена“ в Хамбург, но и спечели две награди от музикалните награди „Биг Епъл (Big Apple Music Awards, ВАМА).

Освен в Европа за красотата на българските жени дълго време ще се говори и в Америка. Главните „виновници“ за това са бившето гадже на Криско - плеймейтката Ася Капчикова, и сексапилната Лора Асенова от Бяла Слатина. С посещението си в страната на неограничените възможности те накараха много американски мъже да планират посещения в България.

 

Ася Капчикова пръска сексапил в имението на Хю Хефнър

Мис Плеймейт Ася Капчикова е първата българка, която присъства на събитие в имението на плейбоя Хю Хефнър. От екипа на моделката споделиха пред „Зодиак“, че Ася е останала изключително доволна от своето посещение отвъд океана. „Българките наистина са най-красивите жени на света“, категорична е танцьорката, след като видяла конкуренцията от другите страни. Единственият недостатък, който може да се изтъкне за събитието е, че, не е било толкова бляскаво, колкото самата Капчикова си го е представяла. Въпреки това отношението към плеймейтката било много добро и всички останали очаровани от цялостното излъчване на сексапилната Ася.

 

Андреа обра овациите в Германия

Само преди три дни попфолк дивата Андреа представи страната ни на една от най-големите зали в Европа - „Барклейкард Арена“. Изпълнителката на „Полудей“ направи грандиозно шоу и докара добро настроение на 15 000-ната аудитория така, както само тя може. Русокосата красавица представи най-големите си балкански хитове - „Хайде, опа“, „Употребена“, „Неблагодарен“, за което беше бурно аплодирана от меломаните. Една от най-коментираните теми след изявата на дългокраката блондинка беше точно безупречната и сексапилна визия, която тя демонстрира.

Андреа блестеше в прекрасен черен тоалет, който едновременно й придаваше изискан и провокативен вид. Половинката на боксьора Кубрат Пулев отдавна дава заявка за международния пазар и това не е първият път, в който успява да получи признание навън.

Със своите международни проекти с група Sahara и изпълнители като  Mario Winans и Shaggy тя неведнъж е ставала причина из цяла Европа да се убеждават в красотата на българските жени.

 

Лора от Бяла Слатина покори Южна Каролина

Лора Асенова от Бяла Слатина прослави още веднъж българската красота зад граница. Тя се окичи с короната на Мис Лято на Мъртъл Бийч 2016 преди няколко дни и предизвика истински фурор в местните американски медии. На конкурса, провел се в градче в Южна Каролина, нашенката се озовала на една от почивките си, тъй като в момента е в Америка на студентска бригада. „Конкуренцията беше много сериозна, имаше момичета от различни държави като Словакия, Украйна, Хърватия, Молдова и др.“, споделя родната красавица. Резултатът обаче е повече от показателен, Лора е големият победител в ожесточената надпревара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица