Ройшин Мърфи и Айо „взривиха“ парк „Македония“ в първата вечер от фестивала „Francofolies.Благоевград” 2018

Хиляди се събраха в парк „Македония“ в Благоевград в първата вечер на четвъртото издание на „Франкофоли“ в България. За четвърта година Благоевград бе домакин на голямото музикално събитие, чийто продуцент е Община Благоевград.

Със силни емоции феновете на фестивала „Франкофоли“ посрещнаха на сцената изпълнителката с нежен глас и завладяващо излъчване Айо. Тя пя песни от посления си албум, както и някои от най-популярните си хитове, а Меломаните пяха и танцуваха заедно с нея.

На сцената излезе и Ройшин Мърфи. Ексцентричната, гласовита певица предостави на публиката незабравимо изживяване. Изпълнителката развълнува и докосна всички със своя професионализъм и талант.

В музикалното приключение в Благоевград се включи и DJ Aslove. той забавлява и раздвижи гостите на събитието с миксове на известни парчета , които звучаха от пулта му. Програмата на първата вечер на фестивала завърши DJ Feder със страхотно музикално и визуално шоу. Разпознаваемият диджей създаде изключителна атмосфера и контакт с публиката.

Петъчната вечер бе само старта на четвъртото издание на най- голямото франкофонско музикално събитие за България и за Балканите.

Изненадите продължават и днес, когато на сцената ще видим и чуем звезди като френския рапър Метр Гимс, талантливият и необикновен Винсент Винел, румънската звезда Инна и атрактивните Les animaux sauvages. Музикалната програма започва в 18:30 часа в парк „Македония“, а през целия ден, в центъра на града ще има различни арт ателиета, шатри и забавления за малки и големи.

Изданието на „Francofolies“ в Благоевград е под лиценза на най- големия световен фестивал за съвременна франкофонска музика Les Francofolies.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони