Рокаджията Никеца разцепи сцената на „Гласът на България“

Усещане за стадионен рок концерт създаде появата на Николай Воденичаров в „Гласът на България“. 33-годишният музикант е добре познат на клубната сцена като Никеца, а сред най-популярните му групи е Casual Threesome. Още с първите тонове Лечев и Графа завъртяха столовете си, а Камелия забрави задръжките си и натисна червения бутон с ток, яхнала стола си като бясна тийнейджърка. Енергията на Никеца грабна и Михаела Филева, а движенията му ала Мик Джагър взривиха публиката.

„За информация – с това момче сме прекарали известно време в клубове. Той е единственият човек в държавата, който може да пее по този начин Led Zeppelin на сцена, и да звучи като Никеца, не като Робърт Плант“, обясни Лечев с респект. Той прегърна Никеца като роднина. „Знам, че съм най-нелогичния ти избор и ще бъде голямо приключение, ако дойдеш при мен. Но не се притеснявай, няма да ти дам песен на Кондьо“, разсмя всички Камелия.

Никеца, който съвсем естествено продължи в отбора на Лечев, е самоук в музиката. Баща му и дядо му са свирили на китара и от тях е научил основите. Работил е като озеленител и продавач в супермаркет, за да се издържа. „Сега се изхранвам само с музика. Не ям много“, сподели с усмивка музикантът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл