Рокер грабна двата билета на кмета на Пловдив за „Wacken Open Air 2017”

Откровението „Ще си разходя мотора до фестивала в Германия” впечатлило най-силно Иван Тотев

Рокерът Живко Жеков спечели два билета за „Wacken Open Air 2017”, подарени му лично от кмета на Пловдив Иван Тотев. Миналата седмица градоначалникът обяви в личния си профил във Фейсбук, че подарява двата билета, които е закупил още през зимата, тъй като е възпрепятстван да отиде на един от най-големите рок фестивали в света това лято. Ето защо обеща да ги подари на онзи, който даде най-оригинален отговор на въпроса: „Защо точно аз трябва да отида на фестивала във Вакен?".

Отговорът на Живко Жеков, с който впечатли градоначалника под тепетата, гласял: „Защото ще си разходя мотора до фестивала...и ще рекламираме Пловдив!!!“

Кметът Иван Тотев призна, че всъщност това е било и неговото желание и мечта и затова дава билетите си именно на Живко. Победителят получи и две тениски с логото на фестивала и още две бонус с надпис „Plovdiv together 2019”, с които ще трябва да се снима и да ги изпрати от рок събитието на годината на кмета на бъдещата Европейска столица на културата.

Живко Жеков е фен на моторите, работи като регионален мениджър на голяма фирма в България и от 25 години живее в Пловдив. Той сподели, че ще тръгне с приятел и с мотора си марка „Априля“ още на 27 юли, за да стигне навреме за фестивала, който ще е от 3 до 5 август в Германия. „Безаварийно каране“, бе пожеланието на кмета Иван Тотев към късметлията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони