Рокер избяга от полицаи, захвърли мотора си край Монтана

КАТ, полиция

Неизвестен все още моторист изостави машината си в шубраци край Монтана и избяга, за да не бъде проверен от служители на МВР, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал в събота към 18.30 часа по пътя от областния град към Чипровци.

Близо до село Гаврил Геново пост на Граничния полицейски участък в Чипровци се опитал да спре моторист, но водачът направил обратен завой и дал газ към местността „Балова шума”.Униформените подгонили беглеца, но след около 300 метра двуколесното возило излязло от платното и се обърнало.

Мъжът изоставил мотора си в храсталаците и хукнал между дърветата. Захвърлената машина била без регистрационни номера. Пазителите на реда издирват беглеца. Същия ден, но по обед – към 12.30 часа, полицаи заловиха кьор кютук пиян шофьор в центъра на Монтана.

На кръстовището на улиците „Ал. Стамболийски” и „Черковна” униформените спрели автомобил. Проверката с дрегер на водача Евгени В. /65 г./ показала сериозните 3,24 промила алкохол. Според катаджии мъжът е погълнал поне литър концентрат. На шофьора са съставени два акта. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България