Романтика с Киану Рийвс и Уинона Райдър

Двамата вече са си партнирали в четири филма

s8_winonaРомантичната история “Destination Wedding” е четвъртият филм, който събира идолите на младежите от 90-те години на миналия век Киану Рийвс и Уинона Райдър. Преди това двамата се засичаха в готическия хорър “Дракула” на Франсис Форд Копола и експерименталния “Камера помътняла” по култовия роман на легендарния Филип К. Дик и “The Private Lives of Pippa Lee”.

В “Destination Wedding” Уинона и Киану влизат в ролите на Линдзи и Франк, които пристигат на няколкодневна сватба, където се оказва, че са от типа гости, които никой не знае къде да сложи. Така те се оказват непрестанно заедно и въпреки че първоначално не могат да се понасят, двамата песимисти започват да се сближават.

Ето какво споделя режисьора на на “Destination Wedding” е Виктор Левин (”5 to 7”) за двете си звезди: “Киану и Уинона неслучайно са толкова успешни и популярни. Те имат адски много талант и умения и работят много усърдно. Но обичат и работата да е забавление. Репетираха диалозите си заедно, помагаха си, разсмиваха всички – бяха прекрасни. Те са филмът. Техните герои и лечебната сила на любовта и смеха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино