Роналдо е във форма - три бебета за пет месеца!

На 12 ноември Кристиано Роналдо стана баща за четвърти път. Децата му са вече толкова, колко са и неговите „Златни топки“ за най-добър футболист в света. Както се е засилил напоследък, португалецът като нищо ще увеличи и броя и на наградите, и на наследниците си.

Парадоксалното е, че в последните пет месеца му се родиха три бебета, а всичките му четири деца са от три различни жени. От тях е известна само майката на най-малкото. Това е неговата сегашна приятелка Джорджина Родригес. Тя дари Роналдо с момиченце, което нарекоха Алана Мартина. Футболистът и моделката са заедно от година, а вече се радват на пълна къща с четири деца, от които само едно е и на двамата.

Не може да му се отрече на Кристиано, че е машина не само за голове, но и за повишаване на раждаемостта. В световния хайлайф в момента едва ли има по-продуктивен баща с по-куриозно семейство.

Първият му син – Роналдо младши, се ражда на 17 юни 2010 в САЩ. Никой никога не разбра коя е майката. Едни казват, че Кристиано я направил богата, за да си мълчи и да му преотстъпи изцяло родителските права. Други твърдят, че той е избрал сурогатна майка, за да износи детето. С неговото отглеждане и възпитание се занимава бабата по бащина линия Долорес. Фамилното име на малкия Роналдо е Кристиантино, което означава „малкия Кристиано“. Той наистина е като умалено копие на татко си. Двамата си приличат като две капки вода, което личи от многобройните им снимки в социалните мрежи, където футболистът е хиперактивен (както в спалнята).

През юни тази година Роналдо информира онлайн многомилионния си кръг от приятели и последователи, че е станал баща на близнаци – Ева и Матео. Съобщението от Кристиано се появи след отпадането на Португалия срещу Чили (0:3 с дузпи) на полуфинал за Купата на конфедерациите в Русия. Веднага след двубоя той замина за Щатите, където са родени двете му рожби. Сега вече е ясно, че тези деца са износени от сурогатна майка, чиято самоличност също остава загадка. Те са още твърди малки, за да проличи дали одрали мургавата кожа на баща си като своя батко Роналдо джуниър.

По времето, когато се раждат близнаците, на Джорджина Родригес започва да й личи, че е бременна. Нито тя, нито Роналдо крият, че очакват бебе. Роди се на 12 ноември. Малката Алана Мартина е първото от четирите деца на футболната звезда, което ще расте с двамата си родители, ако не се случи някакъв катаклизъм в отношенията им. Засега показват, че са много щастливи. Роналдо обаче му се искат още наследници. И още „Златни топки“. Петата изглежда в кърпа вързана, защото е фаворит за наградата през тази година и най-вероятно ще я вземе следващия месец.

„Желанието ми е да спечеля седем „Златни топки“ и седем деца - докато играя, трябва да съм най-добрият“, заяви Кристиано преди няколко дни в интервю за френския в. „Екип“. Седем деца! Какво ли мисли по въпроса Джорджина? А какво ли мисли Лионел Меси по въпроса за седемте „Златни топки“...

През лятото ще има сватба

Роналдо е във форма - три бебета за пет месеца!

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес стягат сватба през лятото на 2018 година. Голямото събитие е планирано за седмиците след световното първенство в Русия (14 юни – 15 юли).

За бъдещата госпожа Роналдо не се знае много. Родена е в испанския курорт Хака в Пиринеите на 27 януари 1995 г. Баща й Хорхе е аржентинец, бил е футболист. Майка й загива в автомобилна катастрофа през 2011 г.

Джорджина е инструктор по танци, била е консултант в бутик на „Гучи“. Последното й работно място е мадридска агенция за фотомодели. Хванала окото на Кристиано на парти на „Долче и Габана“. Двамата за първи път се появиха заедно в парижкия „Дисниленд“ през ноември 2016 г. Оттогава за нея има запазено място в бокс ложата на стадион „Сантяго Бернабеу“, отредена за близките на Роналдо. Тя често гледа мачовете на „Реал“ в компанията в Роналдо джуниър. Разбира се добре с бъдещата си свекърва Долорес , която има тежката дума във фамилията, а също и със зълвите Елма и Лиляна Катя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена