Роналдо „загрял“ с 3 блондинки

Забъркалият се в гей скандал Кристиано Роналдо, заяви, че непосредствено преди финала на Евро 2016 „загрял“ с три блондинки. Португалия победи на финала Франция с 1:0, а звездата на „Реал“ (Мадрид) призна, че спал повече от добре преди двубоя.

„Как се чувствах като се събудих в деня на мача ли? Страхотно! Все пак до мен имаше три блондинки“. Това каза Роналдо пред „Франс Футбол“, но впоследствие заяви, че се шегува и поясни:“Спах като бебе през нощта, а още на закуската разбрах, че ще бием, защото атмосферата беше страхотна.“

А за днешната среща на „Реал“ със „Спортинг“ португалецът също трябва да е отпочинал и свеж. Все пак, КR7 се завръща на стадиона, от който тръгна за големия футбол. Всички в Лисабон чакат с нетърпение завръщането на мегазвездата. Освен това, очакванията са, че той ще излезе на „Жозе Алваладе“ за рекорд. Изданието „А Бола“ прогнозира, че „Спортинг“ ще постигне своя най-добър резултат за посещаемост. През миналия сезон 49 699 зрители посетиха стадиона на „лъвовете“ за дербито с „Бенфика“, но за завръщането на Роналдо очакванията са това число да остане в миналото. Капацитетът на „Жозе Алваладе“ е точно 50 095, а всички билети за мача с „Реал“ са продадени преди 5 дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят