Руби Роуз ще играе супергероиня лесбийка

Тя е секси и обича да се татуира

Татуираното австралийско бижу Руби Роуз продължава своя шоубизнес възход. От CW обявиха, че грациозната дива от Долната земя е техният избор за ролята на Batwoman, позната и като Жената-прилеп.

Продукцията ще бъде ново попълнение в телевизионната вселена на DC включваща вече „Стрелата”, „Светкавицата”, „Супергърл”, „Легендите на утрешния ден” и “Black Lightning”. Batwoman е алтер-егото на Кейт Кейн, обича социалната справедливост и е лесбийка.

Двете неща напоследък вървят заедно. В комиксовия канон Кейн е богата наследница, която се вдъхновява от мисията на Батман и решава тя също да вложи завидните си ресурси в борбата с престъпността.

Ето и малко повече от официалната информация за проекта: „Въоръжена със страст за социално правосъдие и тенденция да се изказва прямо, Кейт Кейн се издига над улиците на Готам като Batwoman, открита лесбийка и трениран уличен боец, подготвена да угаси завръщащия се криминален елемент в пропадащия град. Но не бързайте да я наричате герой.

В един град, отчаяно търсещ своя спасител, Кейт трябва да победи собствените си демони, преди да прегърне възможността да стане символа на надеждата за Готам. Базиран на героите на DC.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино