Руни вече и за дузпи не става

Уейн Руни вече не става и за дузпи. При 4:1 срещу "Фенербахче" в Лига Европа два пъти за три минути "Манчестър Юнайтед" получи право да бие от бялата точка - първи стреля Пол Погба, след него точен бе Антони Марсиал. Вестник "Телеграф" твърди, че Руни е следващата звезда след Бастиан Швайнщайгер, който ще поеме към изхода на "Олд Трафорд".

А Театъра на мечтите изригна най-мощно в 83-тата минута. Тогава любимецът Робин ван Перси вкара почетен гол за "Фенербахче". Холандецът почти се разплака и започна да маха към трибуните. "Ако сър Алекс Фъргюсън не си бе тръгнал, още щях да съм тук", каза Ван Перси.

За първи път уволненият и посрамен Сам Алърдайс се появи на мач. Изгоненият национален селекционер на Англия седна именно до сър Алекс на "Олд Трафорд".

Нощта в Лига Европа бе кошмарна за българите. "Астана" на Станимир Стоилов падна с 1:4 като гост на "Олимпиакос". След мача треньорът призна: "Битката за титлата в Казахстан е по-важна."

Иван Иванов игра само през второто полувреме за "Панатинайкос" при 2:2 на терена на "Стандард" (Лиеж). Живко Миланов получи жълт картон за АПОЕЛ при 1:3 като гост на "Йънг Бойс". А Димитър Рангелов не бе в групата на "Коняспор" при 1:1 с "Брага".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят