Руският Флекс балет иде с грандиозно 3D шоу

На 8 октомври ще видим световния модерен ФЛЕКС БАЛЕТ на сцената на зала 1 на НДК, като специално за България балетът ще представи най-новото от визуализациите и хореографиите в танцовото шоу. Хореографът на ФЛЕКС БАЛЕТ Полина Кабанкова разказа пред екипа на български медии подробно за промените, които са направили: „имам нови идеи за още по-впечатляващо шоу и побързах да ги реализирам преди да посетим България. Вълнуваме се, че за първи път гостуваме и искаме да покажем най-доброто от себе си“.

Организаторите са поръчали един тир с техника, която ще се монтира ден преди шоуто. Работата по нагласянето на специалните стени, изработени само за ФЛЕКС БАЛЕТ и шоуто „Елементи“, както и всички прожектори и стотици светлини, които създават образа, ще отнеме ден и половина. Техническият екип ще трябва да подготви и специфични декори, за които ще се наеме реквизит и от България. Подготовката на подобна сцена изисква майсторство в познаването на визуалните технологии и тези от най-ново поколение. 3D перформансите са новата генерация в изкуството. Шоуто на ФЛЕКС БАЛЕТ слива два пътя в изкуството в един хоризонт – танц и визуализации , като създава съвършенство.

Билети можете да закупите на Билетен Център НДК, на касите на бензиностанции ОМВ, магазини Пикадили, Офис 1 и в системата на Eventim.bg.

Слeд шоуто ще има афтър парти във Витоша Лайв Клуб, където можете да се запознаете на живо с артистите от ФЛЕКС БАЛЕТ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура