Руски спецчасти издирват стрелеца в московската фабрика

Спецчаст на Росгвардия влезе в сладкарската фабрика "Меншевик" в Москва, където бившият й собственик откри стрелба . Това съобщи говорителят на столичната дирекция на полицията Юрий Титов, предаде БГНЕС.

"Спецчастите работят вътре в сградата, извършва се прочистване на територията. Вътре няма заложници. Точното място на стрелеца не е установено", каза той. Според него нарушителят се намира в сградата на фабриката. "Към момента е известно за един загинал, информация за ранени няма", заяви още представителят на полицията.

По-рано бе опровергана информацията, че има заложници, сега се опровергава и информацията за трима ранени при инцидента.

Остава неясно кой е убитият. Според едната версия стрелецът, който е бивш собственик на фабриката, нахлул на територията й и стрелял по охранител, който по-късно починал.

Според друга версия инцидентът започнал със словесна разпра между него и представител на сегашното ръководство, нарушителят извадил пистолет и стрелял по опонента, който издъхнал на място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа