Руснак с комоцио в болницата след стрелба и удар в лицето

Снимка: Архив

20-годишен руски гражданин, постоянно пребиваващ в страната, се оказа в болницата след стрелба и удар в лицето, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Инцидентът станал около 21.00 часа на 14-ти март в района срещу блок 81 на улица "Копривщица".

След конфликт с 20-годишен постоянно пребиваващ у нас молдовски гражданин, руснакът бил прострелял с газов пистолет в областта на лицето, след което получил удар с юмрук в лявата част на главата. От удара 20-годишния руснак паднал на земята, при което главата му се ударила тротоара.

Настанен е за лечение в отделение "Неврохирургия" при УМБАЛ – Бургас, с комоцио и съмнение за фрактура на черепа, без опасност за живота. Местонахождението на молдовския гражданин е в процес на установяване.

От проведените до момента полицейски действия е констатирано, че причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като в социалната мрежа между двамата чужденци е постигната договореност относно мястото на срещата им в к-с „Лазур“.

По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България