Ръководството на СИДП награди най-добрите си горски-стрелци

Директорът на Североизточното държавно предприятие инж. Веселин Нинов и зам.-директорът инж. Петър Ганев наградиха отбора по стрелба с гладкоцевно оръжие, който спечели националното състезание в Пловдив. Както "Труд" писа, тимът на предприятието в състав Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом, Асен Христов от ДГС-Провадия и Исмаил Курдов от ДГС-Върбица спечели отборната купа с 52 точки, като остави след себе си състезателите на Югозападното държавно предприятие и Изпълнителна агенция по горите.

В индивидуалното класиране пръв отново стана Николай Тодоров от Попово, който грабна купата след оспорван бараж с Иван Димитров от Югоизточното държавно предприятие.

Инж. Веселин Нинов благодари на състезателите за отличното представяне. "За втора поредна година печелите и двете купи и вече затвърдихте позициите си. Пожелавам ви да продължите да се развивате в стрелбата и в работата си. Вие

сте млади хора и тепърва ви чакат много успехи във всички направления", каза инж. Нинов. Той сподели, че има идея в предприятието да се провеждат повече състезания, за да могат още хора да се включат в отбора по стрелба. Според него в стопанствата има и други служители, които са добре подготвени и могат да участват в регионални и национални състезания по стрелба с гладкоцевно оръжие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони