Саботаж във „Фермата“

Блондинката Радилена преживя кошмарни 7 дни в риалитито „Фермата“ като шеф на седмицата, тъй като цялата й организация на работния процес беше съпътствана от хаос и разправии. Липсата й на лидерски опит доведе до множеството скандали, заради което останалите участници намериха начин как да й го върнат.

Ромът Цецо предложи да се пошегуват с Радилена, като обявят бойкот на работата. В разгара на трудовия процес Христина, Ваня Стамболова, Жоро, Милена, Александра и самият Цветан напуснаха бялата къща и се настаниха удобно върху натрупаните чували в двора. Действията им, разбира се, разгневиха Радилена, която въпреки че беше решила да не се ядосва, не успя да сдържи нервите си. Докато се разправяше със саботьорите, емигрантът Роман се присъедини към групата на лентяите, което принуди блондинката да ги заплаши, че няма да ядат. Това обаче по никакъв начин не промени ситуацията и Радилена потърси помощ при емигрантите, които незапознати с пъкления план, обявиха, че те няма да я саботират.

Въпреки малкото подкрепа, която получи, сервитьорката все пак намери сили да изнесе още една изнервена реч пред отбора на тукашните българи. Монологът й обаче беше толкова досаден, че в един момент провинилите се не издържаха на тирадата и побързаха да я успокоят, че всичко е било шега и работата няма да спре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл